Welkom.
Laser Quest.
Bowlen.
Escape Room.
Bistro.
Arrangementen.
Kinderparty's.
Thema Feesten.
Links.
Reserveren.
Contact.
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929
Bowlen
Bowlen
Bowling is een vorm van ontspanning die bij veel mensen bekend is en waaraan iedereen direct kan deelnemen ook al heeft men de techniek van bowlen niet volledig onder de knie. Partycentrum Doetinchem met twee uitstekend verzorgde bowlingbanen, biedt u de gelegenheid deze techniek bij te schaven of te beheersen. De geheel geautomatiseerde puntentelling houdt voor u perfect de score bij, en na keuze van de juiste bowlingbal en schoenen kan men zo alle aandacht schenken aan aanloop- en werptechniek.

Vol automatisch worden onze Bowlingbanen bediend, nadat u en uw gasten het spel hebben bepaald, worden de scores automatisch bijgeteld en wordt op het beeldscherm duidelijk aangegeven hoe de onderlinge verschillen zijn. Naast het traditionele spel kent dit systeem ook enkele leuke variaties, zodat ieder spel weer een nieuwe uitdaging wordt.

Voor een ieder is er wel een goede bowlingbal, met het juiste gewicht en boringen voor de vingers en ook de bowlingschoenen zijn in diverse maten aanwezig.

U beleeft binnen de kortste keren optimaal plezier aan deze actieve sport voor iedereen; BOWLEN

Blacklights met een speciaal geprepareerde vloer en pins geven een andere dimensie aan het spel. Samen met de oplichtende panelen krijgt het spel een futuristische aanblik en heeft men het idee dat de bowlingbal en de pins zweven boven de baan.

Deze vorm van bowlen vonden wij zo buitensporig dat wij het de naam X-treme bowlen hebben gegeven.