Welkom.
Laser Quest.
Bowlen.
Escape Room.
Bistro.
Arrangementen.
Kinderparty's.
Thema Feesten.
Links.
Reserveren.
Contact.
Korte Kapoeniestraat 6a
7001 CA  Doetinchem
Tel: 0314 - 380929
Bistro
Bistro
Trots zijn wij, van Partycentrum Doetinchem, op onze fraai ingerichte bistrozaal. Met zijn twee vaste barbecuetafels, verplaatsbare steengrill-tafels, knusse bar en warm interieur ademt deze partyzaal een sfeer uit, waarin onze gasten zich heerlijk thuis voelen.
Om vast al één van de eerste te zijn, is de Bistro vanaf begin 2008 al rookvrij verklaard. Uiteraard is nu de gehele horeca rookvrij, houdt u daar a.u.b. Rekening mee! Wel hebben wij een rookruimte gecreëerd in het café.

Eventueel kunnen wij voor u het samenstellen van een dergelijke presentatie geheel verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Naast onze standaard menu’s en buffetten heeft u de mogelijkheid zelf een buffet samen te stellen, of een seizoen gebonden buffet uit te kiezen (bijvoorbeeld stamppotbuffet).
Vanzelfsprekend ontvangt u na uw keuze of samenstellen van het gewenste buffet een geheel vrijblijvende offerte.


De Doetinchemse Steen: van 8 tot 70 volwassenen
Dit is steen waar u uw eigen vlees op kunt bakken. Het zijn allemaal kleine stukjes vlees die u zonder toevoeging van vet kunt bakken. Het voordeel van deze manier van bakken is dat het vlees meteen dicht schroeit waardoor de smaak optimaal blijft.
Het steengrillen is compleet rookloos en u ruikt alleen de heerlijke geur van de diverse soorten vlees of vis.
Er zijn heerlijke mogelijkheden voor deze steengrill.
Voor meer info van deze menu's klik hier.

Extra mogelijkheden

Naast de standaard menu's en buffetten heeft u de mogelijkheid zelf een buffet samen te stellen, of een seizoen gebonden buffet uit te kiezen (bijvoorbeeld stamppotbuffet).Vanzelfsprekend ontvangt u na uw keuze of samenstelling van het gewenste buffet een geheel vrijblijvende offerte.